За играта

 

ЗВЕЗДНА ЛИГА

Агенция БЛИЦ има удоволствието да ви представи забавната игра Звездна лига, която стартира на 9 септември 2022 година и ще продължи до края на футболния сезон.
Всяка седмица капитаните  (или други представители)  на всички клубове от елита ще прогнозират чрез точен резултат по 5 мача от чужбина (за да няма конфликт на интереси). Прогнозите им ще бъдат публикувани в петък.
При познат точен резултат се дават 3 точки, при познат само знак – 1 точка.
Всеки понеделник ще публикуваме резултатите и временното класирането до момента. Класирането е съставено от три колони, в което има общ брой точки, брой ПР (познат резултат) и ПЗ (познат знак). Важно уточнение – при познат точен резултат не се присъжда допълнителна точка и за познатия знак!  Т.е. – ако участникът е хванал, че Ливърпул – Челси са завършили 4:4, той получава 3 точки, а не 4. Ако обаче мачът е приключил 2:2, а прогнозата е 1:1, точката е една.
„Звездна лига“ е забавна игра, в която няма комерсиалност, няма коефициенти, няма залози. Има футболен адреналин. Успех на всички участници!

 

efbet Лига

efbet Лига е забавна игра, на принципа на елиминациите, в която ще се прогнозират с точен резултат мачове от българското първенство (или турнир). Тя стартира на 9 септември 2022 година и ще продължи до края на футболния сезон.
Правилата са много прости: За познат точен резултат се дават 3 точки, за равенство – 1 точка. 
 Важно уточнение – при познат точен резултат не се присъжда допълнителна точка и за познатия знак!  Т.е. – ако участникът е хванал, че Левски и ЦСКА са завършили 4:4, той получава 3 точки, а не 4. Ако обаче мачът е приключил 2:2, а прогнозата е 1:1, точката е една.
Всяка седмица ще се прогнозират по пет мача от двама души.  Прогнозите им ще бъдат публикувани в петък. Резултатите ще обявим в понеделник или вторник в  зависимост дали ще има мачове с прогнози в понеделник.
Който от двамата участници има повече точки, продължава напред, а другият отпада. След това победителят ще има нов опонент. И пак така  - който познае, върви нагоре, а загубилият е аут от играта. Който от всички участници има най-много победи, той ще е краен победител след края на сезона.
Какво ще се случи, ако двамата участници имат еднакъв брой точки? Тогава и двамата продължават в следващия елиминационен кръг, когато отново ще застанат един срещу друг.
В efbet Лигата участие ще взимат само популярни българи от различни сфери на живота.